16.1.2011

Valmista, keskeneräistä ja keriä

Eilen leipasin pellillisen sämpylöitä pakkaspäivän iloksi. Oli kuulkaas hyvää, ku voi sulas lämpimän, vastapaistetun sämpylän päälle. Muutaman päivän on puikot sauhunnu ja jotain valmistakin on tullut :) Kivempi päivitellä blogiakin, kun on kuvia jostain. Nyt kävi vaan sillä tavalla, että kuvien laatu on pikkaisen huono, ku eihän tuossa videokamerassa ollu sen parempi still-kamera, kuin mun puhelimessakaan. Mutta toivottavasti jotain osviittaa tulee kuitenkin :D

Pipot on neulottu punaisesta Lidlin Sportimo-langasta. Tarkoitus olisi tehdä vielä samanlaiset valkoisesta, niin saan metsämiehille kääntöpipoja. Ostin Sportimoa aikoinaan ison satsin huutonetistä ja en oikein keksinyt, että mitä siitä voisi tehdä, kun lankalaatu ei välttämättä sovi ainakaan vaatteisiin. Sitten hoksasin, että kun minulla on punaista ja valkoista ja olen aikaisemminkin noita kääntöpipoja tehnyt, eikä  ne kovinkaan kauaa pysy hyvänä noiden miekkosten käytössä, niin tämä on erittäin hyvä lanka siihen.


Löysin City-Marketista Novitan uutta kampanjalankaa Ilonaa, jota testasin noiden sukkien verran. Oli älyttömän mukavaa lankaa neuloa ja kävinkin hakemassa lankaa heti lisää. Värit on tosi ihania pastellisävyjä.
 
Ja kuten kuvasta huomaatte, niin mukaan on viime päivinä tarttunut hieman muutakin :D Rose Mohair on ollut tarjouksessa ja sitä on tullut hamstrattua, jos on mieluisia värejä löytynyt. Ja noi Tango Fanit ja Tango Starit oli euron kerä, joten niitäkin lähti mukaan. Iso mohairkerä on Novitan Varpua ja sit tossa on tosiaan se Ilona-pino. Lisäksi kävin tutustumassa yhteen Oulun lankakaupoista. Somikista tarttui mukaan kaksi vyyhtiä vihreää Vuorelman Vetoa ja vaaleanpunainen vyyhti alpakkalankaa.
Tämä kuva mun on tarkoitus ollut laittaa tänne jo aikaisemmin, harmi, kun kuva on näin epäselvä. Nämä langat ovat tuliaisia Uruguaysta. Anoppikokelas kävi siellä lomailemassa ja toi paikallisesta lankakaupasta mulle monenmaalaista lankaa. Vyyhti on ihan paikallista tuotantoa. Lisäksi läjässä on puuvillalankoja ja erilaisia efektilankoja. Myös brasilialaista ja kiinalaista lankaa löytyy tuosta kasasta.
Nämä olis kesken. Tuntuvat ikuisuusprojekteilta. Bolero Temposta on jotenkin vaikea ja tosi painava neuloa, ettei kädet kestä kauaa tehdä samaa hommaa. Mutta hiljaa hyvä tulee. Tuo Lehmus-huivi on tehty Jenika-langasta nro 8 puikoilla ja mun mielestä edelleen hieman liian tiivistä. Lehmuksia mulla on valmiina 3, mutta ovat pingotettavana äitin luona, lisään niistä sitten kuvat, kun ovat täysin valmiit.


Innolla odottelen SNY-kierroksen alkamista. Toivottavasti tämä samanlainen innostus säilyy koko kierroksen ajan. :)

3 kommenttia:

 1. Huivit olis pingotettu, mutta kuvausvimmaa tässä odotellaan :)
  Olitpas saanut taas ison kasan lankaa.

  VastaaPoista
 2. Pitääkin kokeilla tuota Ilonaa jossain vaiheessa:) Ihana kasa lankaa, sitähän ei voi koskaan olla liikaa, eihän? ;)

  VastaaPoista
 3. Jee, saakin vähän parempia kvia huiveista, ku kunnon kameralla ottaa. :) Lankaahan ei ole koskaan liikaa, vaikka joskus tuntuu, että miesväki on hieman eri mieltä :D Onneksi meidän perheessä tuntuu kuitenkin olevan puolin ja toisin nää harrastukset harrastettavissa ihan vapaasti ;)

  VastaaPoista