25.1.2011

Valmista ja valmistautumista

Flunssasta on melkein selvitty. Enää vain hieman rohisevaa yskää ja välillä joutuu niistämään.
Tässä on tullut hieman kannettua lankaa tänne "toiseen kotiin", että voi alkaa urakalla neulomaan, kun Lankahamsterit alkaa. Osallistuin myös samalla Neulomossa olevaan Helmikuusta kesäaikaan tempaukseen, jossa aloitetaan joka päivä uusi työ. Nämä kaksi tempausta sopivat hyvin yhteen. Ja se SNY.. Alkais jo :D
Tekasin tossa Revontuli-huivin. Se on viety jälleen äitille pingotettavaksi, joten kuvan saatte nähdä vasta pingotuksen jälkeen. ;) Voin kertoa, että tuskin tulen koskaan tekemään toista Revontulea. Oli minulle hieman tuskainen taival.
Annis on myös puikoilla ja tulee tänään valmiiksi. :) Ja voipi olla, että niitä tulee useampikin, oli sen verran kiva huivi.
On mulla jotain valmista kuvattunakin. :) Tässä on siis niille punaisille pipoille parit. Pitää nyt sitten katsoa, että miltä noista metsämiehistä tuntuu. Laitetaanko pipot kiinni toisiinsa kääntöpipoiksi vai meneekö käytössä tällee yksinäisinä.
Lisäksi tein tollasen verkkokassin. Ohje on Ullasta. Lankana käytin brasilialaista ohutta puuvillalankaa, joka minulle tuotiin Uruguaysta. Oli hassua, ku ohjeessa sanottiin, että lankaa menee noin 100 grammaa ja tämä olikin sen verran ohutta lankaa, että kerästä ei menny edes puolia ja tein kuitenkin kaksinkertaisella langalla. :D Kassista tulikin hieman pienemmän näköinen, kuin alkuperäisessä ohjeessa näyttää.
Kassin koko ei kuitenkaan haittaa, sillä se venyy todella paljon, kun sen täyttää. Toivottavasti ei roiku polvissa, kun hihnakin tuntui melko venyvältä.
Tuo mun kävijämittari on pyörähtäny yli tonnin!! WUHUU!! Kiitoksia kaikille vierailijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti