30.1.2011

Flunssa ja mahatauti melkein historiaa

Tässä on ollut hieman hiljaiseloa, kun olo on ollut.. sanotaanko kuollut. Ensin tuli kauhea flunssa ja kun tuntui, että siitä ei ole jäljellä kuin yskä, niin alkoi kauhea mahatauti, joka vei kaikki voimat. Nyt on enää jäljellä kauhea yskä, mutta se ei kovin paljon menoa haittaa.
Olen kuitenkin pysynyt aikataulussa. Tavoitteena oli saada toinen Annis valmiiksi ennen hamsterikuukauden ja HKA:n alkua. Tässä se nyt on. Lanka oli aivan ihana neuloa. Se on ostettu Latviasta. Koostumukseltaan 60% akryylia ja 40% vuohen angoraa. Mä en nyt sitten tiedä, että onko tuo keltainen vai limevihreä vai mikä.. Vihreänä sen ostin, mutta nyt minusta tuntuu, että se on keltainen :D
Sny-pariani en ole vielä saanut, mutta luultavasti tämän päivän aikana tulee. Ja päivittelen varmasti tänään vielä uudemman kerran blogia, kun postissa odottaa huikea lankapaketti, siitä siis kuvia tiedossa.
Ulkona ihana ilma, aurinko paistaa ja pakkasta 16 astetta.

3 kommenttia:

  1. Kaunis huivi:) Minusta tämä oli alkuun niin kaunis, että ajattelin että se on tosi vaikea tehdä. Mutta kaunista voi saada suht helpostikin:) Minä odotan helmikuusta kesäaikaan tempausta ja teen muutaman Anniksen sen 20 päivän aikana, tai siis aloitan, tuskin saan valmiiksi;)

    VastaaPoista
  2. Hei. Tämä on ensimmäinen vierailu blogissasi. Olen uusi SNYsi. Toivottavasti meillä on kiva kevät edessä. Ihania värejä ja mielenkiintoisia lankoja olet päässyt kokeilemaan. Parane pian taudeistasi. toivoo SNY

    VastaaPoista