12.9.2010

Kilpailu


Aloitin järjestelemään lankojani uudelleen, kun olivat jostain kumman syystä päässeet pienen sekasorron valtaan. Levitettyäni ne tuohon sohvalle ajattelin ottaa kuvan ja mieleeni tuli, että laitanpa pienen kilpailun pystyyn.

Osallistumisaikaa on syyskuun loppuun ja voittaja saa jotain mukavaa. Katsotaan sitten onko se jotain valmista vai kerällä olevaa. Kerro siis mulle, mitä eri lankalaatuja tästä kuvasta löydät. Joistaki näkyy vyötteet ja joissakin ei edes ole vyötettä. Hyväksyn myös "sinnepäin" olevat vastaukset. Jos vastauksissa on yhtäpaljon oikeita vastauksia ratkaistaan palkinto arpomalla heidän kesken.

7 kommenttia:

 1. Puroa, Rose Mohairia, kitten Mohairia... en mä muuta tunnista = )

  VastaaPoista
 2. Mä olen löytävinä nuo mohairit kanssa, Puroa, vasemmalla takana on Gedifran lankaa, oikealla takana on sukkalankaa. Vieläpä veikkaisin Karuselliakin näkeväni :))

  VastaaPoista
 3. Lankalaaduista löytyy ainakin mohairlankoja(esim. Rose mohair, ja Onni jossa hieman efektiä mukana), villalankoja (esim.Puro ), sekoitelankoja (mm. Papagena taitaa tuolta pilkistää, 7veljestä, nalle, cocos, Dropsin delight..Näitä sulla on paljon), efektilankoja (mm. tahiti), ohuempia lankoja (esim. kotiväki)..

  Noin, pikakatsauksella nämä :)

  VastaaPoista
 4. Tjaahas. Kuvaa tihrustamalla bongasin ainakin Rose mohairia, Papagenaa, Puroa ja Fame Trendiä. Ja epävarma arvelu että seasta löytyisi myös Boucleeta, Bambua, Brazilia, Mamboa ja Saraa. Ihana lankakasa!!

  VastaaPoista
 5. onni löytyy,mambo? rose mohair,puro papagena, sit epäilen tota yhtä vihreetä viking langaks,sit pom pomia mutta valmistaja outo,kitten mohairiakin taitaa seassa olla,havaiji ja tahiti,ja sit oisko foxia kanssa,dropsin delightia löytyy,sukkista,7-veikkaa sit gedifran tain zitron lankaa tai sit molempia,nallea ja incawoolia..sit varmaan löytyy huivilankaa mm.vironvilla,ja sit varmaan kotiväkee toi yks valkonen lanka..

  VastaaPoista
 6. Onni, Havaiji, Kitten mohair, Kangasaitan Pampula, Mambo, Delight, Puro. Vaikka kuinka koittaa okuläärejä hieroo, enempää ei selviä. Gedifran ja Svarta Fåretin vyötteet olin kanssa tunnistavinani. -Jeppu79- Neulomosta

  VastaaPoista
 7. Ja voittohan tästä menee henulille. :) Onnea!

  VastaaPoista