29.9.2010

Huivittelua

Paljon on tullut aloitettua taas uutta. Osittain senkin takia, että suunnittelen malleja tulevaan kauppaani. Lopputilin myötä pitää alkaa kehittämään jotain tekemistä ja päätin kokeilla kerrankin tehdä jotain sellaista, mistä pidän. Pari pipoa on tullut valmiiksi. Toinen niistä meni taas tuonne hirviporukkaan. Sellainen kääntöpipo, mistä aikasemminkin puhuin. Ja taaskaan en saanut kuvaa, ku tuli kiire viedä se omistajalleen. Toivottavasti noista pipoista tulee hitti ja elätän niillä tulevaisuudessa itseni ;)


Taas on tullut jotain muutakin valmista. Ostin paikallisesta lankakaupasta ihanan muhkean 200 gramman kerän paksua lankaa, jossa tuli kaulahuivin ohje mukana. Kerron langan nimen myöhemmin, en jaksa nyt sitä vyötettä kaivaa :D Huivi oli helppo tehdä ja tuli nopeasti valmiiksi. Ainoa inhottava homma oli hapsujen leikkaaminen ja solmiminen, mutta tahdon voimalla.. :)


Äiti on nähny kauheen vaivan ja pingottanu tämän huivin. Ohje on Ullassa. Muistaakseni nimeltään Kanerva. Lankana käytin Shoppelwollen Life Stylea, jota tähän meni kolme kerää. Ohje oli jotenkin ärsyttävä ja huivissa on jonkin verran virheitä, joita ei toivottavasti helposti näe. Ei kai ainakaan käytössä. :P Mutta valmiiksi tuli kuitenkin ja matkaa viikonloppuna uudelle omistajalleen :)

Lottovboittoa ei tullut. Samalle paikkakunnalle kuitenkin.. :P Lohdutukseksi voitin eBingosta 97 euroa. Onhan sekin jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti