25.4.2010

Aurinkoisen viikonlopun tunnelmat

Sain kuin sainkin sen huivin valmiiksi. Pipo ja huivi kaverukset pääsivät perjantai-iltana oikein ulkoilemaan yhdessä. Huivista tuli hieman liian lyhyt. Lankaa ei ollut kuin yksi kerä ja senpä vuoksi pitääkin vielä jossain vaiheessa väsätä tuohon jonkinmoinen ponnari, millä saapi vetästä huivin päät edestä kiinni toisiinsa. Tai sit joku rintakoru, mutta niistä en koskaan löydä oman tyylistä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.


Tämä on siis tehty vihreästä Rose Mohairista ja ohje löytyypi täältä: http://www.ullaneule.net/0109/ohjeet_henkays.html

Lisäksi aloitin nyt viikonlopun aikana tekemään ihanaa vauvanhaalaria. On vielä hieman vaiheessa ja näyttää, että lankakin loppuu kesken, mutta toivon kovasti että riittää. Laitan kuvaa sitten kun on valmis.

Niin ja sitten oli ne pokeripelit. Sijoituin hienosti neljänneksi. Pelikaveri tykkäs villasukista ja tulevat varmasti käyttöön, mikäli ovat sopivat. :)

Nyt tekisi mieleni aloittaa taas jotain uutta. Lankoja on paljon ja tänään tilasin vielä lisää, kun onnekseni (tai epäonnekseni rahanmenoa ajatellen) joku mainosti chatissa joitain lankatarjouksia. Tuli sitten tilattua hieman muutakin.. Yllättäen.. :D

Odotan innolla Kirppulin PIF:n arvontaa. Josko arpaonni suosisi minua, niin pääsisin ensimmäistä kertaa mukaan tällaiseen. Tokihan voisin laittaa oman PIF:n pystyyn vaikka onni ei lykästäiskään, mutta onhan se myös kiva saada jotain.

Kesäkassivaihdossakin varmaan saadaan kohta parit ja aion osallistua myös ötökkävaihtoon, koska löysin kivan ohjeen, jonka meinaan sitä varten toteuttaa.

Nyt.. Normia iltaohjelmaa meikäläiselle: Täydellisiä naisia ja neulomista. Myös X-Factory pitää katella sit ku on sen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti