6.8.2011

Geokätköily.. Uutta ja ihanaa, suorastaan koukuttavaa..

Tänään on sitten kätköilty koko perheen voimin. Löysin netistä juttua asiasta ja heti tsekkasin, että missäs on lähimmät paikat ja onko niitä yleensä täälläpäin. Piti sitten lähteä oikeen ensimmäisen kätkön luo katsomaan, että mites tää homma oikeen etenee. :D Lapset olivat innoissaan, kun sanoin, että mennään etsimään aarteita.
Tällainen oli ensimmäinen kätkö. Kätkön tekemiseen oli nähty vaivaa ja sen ihanuus sain minut innostumaan ajatuksesta entistä enemmän. Lähdimme jatkamaan matkaa seuraavalle, Lumijoen kylälle.
Koulun kätkö on mitä luultavimmin kadonnut, koska olen varma, missä sen olisi pitänyt olla. Gepsin mukaan ja muutenkin. Koulun piha ei välttämättä ole paras paikka kätkölle uteliaiden lapsosten takia.
Jatkoimme matkaa kirkon pihaan. Siellä oli meneillää hääseremoia, joten yritimme nopesti katsastaa pihan, mutta pakko oli lähteä pois, palasimme myöhemmin uudelleen :D
Löytyihän se sitten. Olisi kiva jos ihmiset vaihtaisivat kätköjen sisälle jotain hieman mukavempaa, kuin tyhjää Zyrtek-pakettia tai hammastikkua. :D Mutta ei se mitään, rustasin nimeni lokikirjaan ja matka jatkui Siikajoellepäin.
Ison suojellun männyn luota löytyi ovelasti kätketty filmirullapurkki. Nimi alle ja menoksi. Alkoi tulemaan kaikille nälkä, joten kävimme kotosalla pikaisesti syömässä ja hakemassa mukaan lisää koordinaatteja, josko vielä muutama tänä iltana..? :D
Varjakasta löytyi pakasterasia sisältöineen. Emme tehneet täälläkään vaihtaria, vaikka lapset kotoa ottivatkin mukaan jotain vaihdettavaa. Ei löytynyt mieluista tavaraa.
Uimamontulla Perttu teki löydön, minä otan kunnian. Matka jatkuu.
Tämä oli pelottava. :P Näytti aluksi, että löysimme minkinloukun, eikä kukaan uskaltanut työntää sinne kättänsä, mutta kun tarkemmin katsottiin, niin olihan siellä purkki. Ei ollut turha reissu, vaikka naama oli hämähäkinseittejä täynnä ja puista tippui vettä päälle ja tuntui, että tuohon isoon ojaan voisi vaikka tipahtaa.
Loppu hyvin kaikki hyvin. Illan viimeisen kätkön löysimme Vanhasta Limingasta. Pojatkin löysi vaihdettavaa ja kaikki olivat tyytyväisiä. Yksi kätkö jäi löytämättä, mutta sinne voimme palata vielä joku päivä uudestaan korjaamaan tilanteen.
Lapsukaisille tuli jo uni. Sitä ennen halusivat varmistuksen siitä, että huomenna jatketaan. :D

1 kommentti:

  1. Hei, sinua vamrmaan voisi kiinnostaa geokätköilyyn liittyvä valokuvakisa?

    VastaaPoista