26.4.2011

Paketti SNYltä

Pakettihan tuli jo ennen pääsiäsitä minuna ilahduttamaan. Olen ollut laiska ja nyt kovassa flunssassa, joten en jaksa pitkästi satuilla tänne. Kuvan sain, se on tässä:
Paketti oli minulle erityisen mieluinenö. Mukana oli lankaa, jota en ole koskaan ennen kokeillut, eikä varmasti olisi tullut ostettuakaan itse, koska jotenkin aina lankakaupasta mukaan tarttuu vain tosi pehmeitä lankoja. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, päinvastoin. Tämä hamppulanka antoi päähäni paljon uusia ideoita ja luulen, että siitä muotoutuu vessapaperirullateline uuteen taloon. Mukana oli kyllä ohjekkin, mutta sen toteutan jollain toisella langalla, jollei sitten tätä tule ostettua joskus lisää :)

Pistaasipähkinät on ajat sitte syöty koko perheen voimin ja olivat kyllä makoisia. Ehdin itse syödä kaikkein eniten, koska olin ainoa jolla oli tekniikka (ja kynnet) hallussa näöitä avatessa. :)

Kirjaan en ole ehtinyt vielä tutustua. Nopeasti se on selattu läpi ja nyt on sitten pakko alkaa opetella lukemaan  noita englanninkielisiä ohjeita, kun silmään pisti usea MAGEA lakki!

Kiitoksia näistä Salainen ystäväni, olet jälleen kerran onnistunut :)

1 kommentti:

  1. Vai vessapaperirullan teline! Enpä olisi ikinä keksinyt. Laita ihmeessä siitä kuva, kun se valmistuu. Mitä kirjaan tulee, niin luulen, että pärjäät, netissä oli jonkinlainen sanastokin enkunkielisistä neulelyhenteistä. Minusta kirjan hatut olivat jotenkin sinun näköisiäsi. Kiva kun mielytti sinuakin. Minulle on myös juuri tulossa nuha ja kurkku on kipeä. Kai se on tätä kevättä. Hyvää vappua sinulle, toivottasti voit jo paremmin ja jaksat syödä tippaleipiä. toivoo SNY

    VastaaPoista