13.8.2010

Huh hellettä!

Menipä tuo KYH-hommeli sitten hieman penkin alle. :D Valmistuneita sukkia (huom! ei sukkapareja :D) lojuu jonkin verran siellä sun täällä, mutta oli tosiaan niin lämmintä, ettei neulominen oikein innostanut edes lomalla. Lisään nyt kuitenkin vielä kuvia niistä ötökkä ja kassivaihdoista.


Tässä siis kuva avaimenperästä, jonka sain ötökkävaihdossa.Ja tällaisen öttiäisen pistin maailmalle. Meinas aluksi tosiaan jäädä koko elukan tekeminen, mutta onneksi yunalta tuli mulle noi sormikaspuikot ja aloin niitä testailemaan, niin lopputulos oli tällainen. :)Kassista, jonka itse lähetin maailmalle, en löytänytkään enää kuvaa, mutta tässä ihanuus, jonka sain tilalle. On ollut kovassa käytössä ja täyttää juuri ne toiveet, joita olin antanut.

Tällä hetkellä puikoilla on monen monta erilaista hommaa, joka on niin mun tapaista. Yhtä ei jaksa millään tehdä vaan pitää aina saada vaihdella, ettei kyllästy ja jää kokonaan tekemättä. Ainakin mieleen muistuu näin äkkiseltään pari huivia, joista toiseen odottelen vielä lankoja, kun loppui pahasti kesken. Onneksi sitä oli vielä saatavilla, muuten olis ketuttanut kyllä ja pahasti.
Tiskirätti on kulkenut töissä mukana taukotekemisenä ja kuhan se on valmis niin aloitan seuraavan. Ostin hyvöö tiskirättilankaa, kun käytiin Oulaisissa neuletapaamisessa. Lankataiassa on kyllä ihania lankoja, suosittelen kaikille. :)
Lisäksi aloin FlipFlopista tekemään itselleni tuollaista käsityökoria. Saa nähä mitä siitäkin tulee, kokeiluhan tuo vain on, mutta toivottavasti onnistuupi.
Hieman kesken on vielä tämä:


Hihat pitäisi ommella kiinni ja langat päätellä, mutta muuten pikkupoitsun huppari alkais näyttämään melkeen sellaiselta, ku toivomus oli, ainakin omasta mielestä :D Joten jännityksellä odotellaan, että mitä pikkumies itse asiaan sanoo.. Että onkohan se tuossa dinosaurusvauva vai mikä siinä oikein on, hihi.

Nyt pakko siirtyä takas tuonne sohvalle Greyn anatomian ihmeelliseen maailmaan. Eihän tässä kuumuudessa jaksa olla ku vaakatasossa. :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka paljon penkin alle KYH meni, eikai ihan kokonaan kuitenkaan? Mikä on lopullinen saldosi?

    VastaaPoista
  2. Totta puhuen en ole viitsinyt edes laskea. Arvioisin, että kaksi paria ja neljät keskeneräiset.. tai jotain. :D

    VastaaPoista