23.3.2011

Mulla on iiiihana SNY!

Wohou! Paketti saapui ja voih, mitä sieltä paljastuikaan :D
Kuusi kerää ihanaa alpakkalankaa. Mieleni raksuttaa jo, ideoita, mitä näistä voisi tehdä. Musta ja valkoinen ja varsinkin niiden yhdistelmä lukeutuu lempiväreihini ja nämä riittävät pikkuisen isompaankin työhön. :D

Viron käsityölehteä ei ole tullut edes kaupassa selattua, ainakaan tätä numeroa, mutta uudet ohjeet ovat aina tervetulleita ja tästäkin löytyy varmasti paljon toteutettavaa.

Ja tämä salmiakkisuklaa. En ole sitä vielä avannut. Olen monta kertaa kaupassa miettinyt, että pitääpä maistaa tuota, mutta en ole koskaan tullut sitä ostaneeksi. SNY pelasti tilanteen, ei tartte enää miettiä haluaisinko maistaa sitä. Nyt tarvii vain miettiä, että milloin on hyvä hetki avata kääreet siitä. Varmaankin sitten, kun olen yksin, että saan nauttia hetkestä :)

Mukana oli myös kiva kortti ja puikkomittari vai onko sen nimi mittari vai mikä se nyt on :D

Kiitoksia SNY! Paketti oli mieluinen.

Ja muuten, edellisen paketin langoistakin on jotain valmistunut. Otan kuvia, kun pääsen tästä laiskuuskohtauksesta, ku ei tosiaan tahdo kiinnostaa tämä blogin päivitys. :(

21.3.2011

Hiljaiseloa ja laiskuutta

Blogin päivitys ei vaan oo napannut.. Höhlä.. Enkä ole pahemmin saanut mitään valmistakaan, joten ei ole paljon kerrottavaa. SNY muisti minua kortilla, piristi päivää. :) Kiitos!


Teija sai itselleen neulatyynyn ja karvaturrikin pääsi kuvaan :D