30.4.2010

Lankakaupoilla

Ja tulihan niitä taas ostettua. Postistakin odottelen muutamaa pakettia ja nämä vielä päälle. :D


Sanottaisko näin, että olo on taas sellanen, et tili tuli, tili meni, koska tässähän ei toki ole kaikki ostokset, mutta lankaakin yllättäen tarttui mukaan.

25.4.2010

Aurinkoisen viikonlopun tunnelmat

Sain kuin sainkin sen huivin valmiiksi. Pipo ja huivi kaverukset pääsivät perjantai-iltana oikein ulkoilemaan yhdessä. Huivista tuli hieman liian lyhyt. Lankaa ei ollut kuin yksi kerä ja senpä vuoksi pitääkin vielä jossain vaiheessa väsätä tuohon jonkinmoinen ponnari, millä saapi vetästä huivin päät edestä kiinni toisiinsa. Tai sit joku rintakoru, mutta niistä en koskaan löydä oman tyylistä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.


Tämä on siis tehty vihreästä Rose Mohairista ja ohje löytyypi täältä: http://www.ullaneule.net/0109/ohjeet_henkays.html

Lisäksi aloitin nyt viikonlopun aikana tekemään ihanaa vauvanhaalaria. On vielä hieman vaiheessa ja näyttää, että lankakin loppuu kesken, mutta toivon kovasti että riittää. Laitan kuvaa sitten kun on valmis.

Niin ja sitten oli ne pokeripelit. Sijoituin hienosti neljänneksi. Pelikaveri tykkäs villasukista ja tulevat varmasti käyttöön, mikäli ovat sopivat. :)

Nyt tekisi mieleni aloittaa taas jotain uutta. Lankoja on paljon ja tänään tilasin vielä lisää, kun onnekseni (tai epäonnekseni rahanmenoa ajatellen) joku mainosti chatissa joitain lankatarjouksia. Tuli sitten tilattua hieman muutakin.. Yllättäen.. :D

Odotan innolla Kirppulin PIF:n arvontaa. Josko arpaonni suosisi minua, niin pääsisin ensimmäistä kertaa mukaan tällaiseen. Tokihan voisin laittaa oman PIF:n pystyyn vaikka onni ei lykästäiskään, mutta onhan se myös kiva saada jotain.

Kesäkassivaihdossakin varmaan saadaan kohta parit ja aion osallistua myös ötökkävaihtoon, koska löysin kivan ohjeen, jonka meinaan sitä varten toteuttaa.

Nyt.. Normia iltaohjelmaa meikäläiselle: Täydellisiä naisia ja neulomista. Myös X-Factory pitää katella sit ku on sen aika.

22.4.2010

Alkuhaparointia

Olen yhden ainoan kerran yrittänyt pitää blogia ja päivitin sitä aktiivisesti viikon verran. Siihen se jäi ja nyt ajattelin yrittää uudestaan minua enemmän kiinnostavien aiheiden parissa. Kaikenmoinen käsityö on lähellä sydäntäni ja nykyään olen innostunein neulomisesta.

Tämä minun innostuminen on kausiluontoista, mutta toivoisin, että tämän harrastuksen parissa tulisin viettämään paljon aikaa, kun lankoja on tullut hankittua niin paljon, että pitäisi niistä saada jotain tehtyäkin.

Jos koneella istun, niin vietän paljon aikaa Novitan Neulomossa ja chatissä. Siellä ihmiset ovat erittäin mukavia ja aika kuluu kuin siivillä.

Sain Neulomon yunalta ihanan pipon.


Tästä piposta innostuneena olen alkanut neulomaan itselleni huivia, joka sopii siihen. Tarkoitus olisi saada se huomiseen mennessä valmiiksi, että saapi laittaa pipon ja huivin yhdessä pokeri-iltamiin, mutta taitaapi jäädä haaveeksi, kun tähän koneelle taas jämähdin.

Lisäksi huomiseksi pitäisi saada valmiiksi yhdet sukat, koska haluan iloisesti yllättää yhden pelikaverin. Sukat ovat päättelyä ja pientä viimeistelyä vaille valmiit, mutta siihenpä nämä mun työt tahtookin aina jäädä. :D



Halusin kokeilla tuota kierreneuletta sukan varteen ja pitihän sitten toki koko sukka tehdä valmiiksi. Harmittaa, kun tuo mun webbikamera ottaa niin epäselviä kuvia ja puhelinta ei jaksa alkaa joka välissä yhdistämään tietokoneeseen. Mutta sukkiin käytetty lanka on varmaankin seiska veikkaa, violettia sellaista. Kukka on tehty vaaleanpunaisesta puuvillalangasta. Sekin koeversio, mutta lopputulos on ihan nätti. Ja ei, ne eivät ole vielä valmiit, mutta tuollaiset niistä tulee, kun jaksan ommella. :D